Gebruiksvoorwaarden

Laatst bijgewerkt: 12.11.2023

Welkom bij Digitale Trend, dé bron voor digitale marketinginformatie. Lees alsjeblieft deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website, https://digitaletrend.nl, gebruikt. Door deze site te bezoeken, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

1. Algemeen

1.1 Door gebruik te maken van Digitale Trend stem je in met deze gebruiksvoorwaarden en ga je akkoord met de geldende wet- en regelgeving.

1.2 Digitale Trend behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op updates.

2. Gebruik van de Website

2.1 Je stemt ermee in de website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van derden of het gebruik van andere gebruikers belemmert.

2.2 Het is niet toegestaan om materiaal van Digitale Trend te kopiëren, reproduceren, verspreiden, over te dragen, of op enige andere wijze te exploiteren voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming.

3. Inhoud en Aansprakelijkheid

3.1 Digitale Trend streeft naar het verstrekken van accurate en actuele informatie, maar garandeert niet de volledigheid, juistheid of actualiteit van de geboden informatie.

3.2 Digitale Trend is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de inhoud ervan.

4. Externe Links

4.1 Digitale Trend kan links bevatten naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites.

5. Privacy

5.1 Door het gebruik van de website ga je akkoord met ons privacybeleid, zoals uiteengezet in het afzonderlijke privacybeleidsdocument.

6. Intellectuele Eigendom

6.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van Digitale Trend blijven het eigendom van Digitale Trend. Het gebruik van materiaal zonder toestemming is niet toegestaan.

7. Contact

7.1 Voor vragen over deze gebruiksvoorwaarden kun je contact met ons opnemen via https://digitaletrend.nl/contact/.

Bedankt voor het gebruik van Digitale Trend. Wij hopen dat je onze website nuttig vindt en wensen je veel leesplezier!

Digitale groeten,

Eray Yetistiren
Digitale Trend Team
[Website: https://digitaletrend.nl]